Hobby: Wszystko! Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 16652 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Mokotów
Wysłany: 4 Kwiecień 2020, 16:28
Cytat:
Wspaniałe zdjęcia, ta zima wygląda naprawdę pięknie To prawda że śnieg potrafi być naprawdę spektakularny i dodawać całemu światu magii. Też nieraz mi go brakowało, choć prawie zawsze mam go więcej i dłużej niż Ty. Każdy etap podróży wygląda uroczo, a szczególnie wyjątkowy wydaje się moment, gdy na Gubałówce objawiło się słońce, a krajobrazy poddały sobie ten kontrast bieli i błękitu tak, że sceneria wygląda jak w bajce. Piękna podróż i na pewno także wspomnienia, aż rozmarzyłem się na myśl o takiej zimie
To prawda, ta Gubałówka to była prawdziwa bajka. Fajne było też pójście pod Wielką Krokiew wieczorem przy kilkunastostopniowym mrozie w opozycji do warunków, przy jakich byłem tam poprzednim razem. Szkoda, że zamknęli nam bardzo fajny bar, tuż po tym jak chcieliśmy do niego wejść.
Ostatnio przeglądając zdjęcia z zimy 2009/10, zorientowałem się, że i u mnie wtedy było konkretnie - wcale nie słabiej, jak na zdjęciach, które widać wyżej.
_________________ 16.01.2021 to zimowy raj!
Bądź dobrej myśli, w końcu zawsze po wiośnie 2020 nadchodzi lato 2020
Hobby: Wszystko! Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 16652 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Mokotów
Wysłany: 12 Czerwiec 2020, 16:07
Jak wracałem pociągiem z Zakopca, to słyszałem rozmowy jakiejś kobiety z dzieckiem (z pewnością starszym niż rok ), która mówiła, że to dziecko widziało pierwszy raz w życiu śnieg
I takie typowe gadanie, że trzeba będzie teraz jeździć w Tatry po śnieg
_________________ 16.01.2021 to zimowy raj!
Bądź dobrej myśli, w końcu zawsze po wiośnie 2020 nadchodzi lato 2020
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum