Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 13 razy Wiek: 21 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 5728 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz
Wysłany: 26 Listopad 2020, 20:37
U mnie już -3 stopnie i wyraziste nutki smogu. Póki co jest bezchmurnie, ale z czasem coś ma się zmienić, choć ocieplenie będzie zaledwie śladowe. Dziś miałem u siebie drugi z rzędu dzień z termiczną zimą, rano temperatura spadła do -6, a w ciągu dnia tylko nieznacznie przekroczyła 1 stopień na plusie. W zacienionych miejscach szron utrzymał się przez cały dzień, a wiele dachów nadal nie utraciło białego koloru
_________________ "Piękna jest i zima, kiedy mróz się trzyma" ~ Zenon Martyniuk
Hobby: Wszystko! Pomógł: 9 razy Wiek: 23 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 17094 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Mokotów
Wysłany: 26 Listopad 2020, 20:38
PiotrNS napisał/a:
U mnie już -3 stopnie i wyraziste nutki smogu. Póki co jest bezchmurnie, ale z czasem coś ma się zmienić, choć ocieplenie będzie zaledwie śladowe. Dziś miałem u siebie drugi z rzędu dzień z termiczną zimą, rano temperatura spadła do -6, a w ciągu dnia tylko nieznacznie przekroczyła 1 stopień na plusie. W zacienionych miejscach szron utrzymał się przez cały dzień, a wiele dachów nadal nie utraciło białego koloru
Zazdro, u mnie koniec tego raju, czekam na sobotę, do tego czasu się chyba porzygam z nudów xd
_________________ 2 dekada stycznia 2021 to zimowy raj!
Bądź dobrej myśli, w końcu zawsze po wiośnie 2020 nadchodzi lato 2020
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 29 razy Wiek: 29 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 3980 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 26 Listopad 2020, 21:07
No i w kolejnych dniach nie ma najmniejszych szans na Słońce. Dobrze przynajmniej że spadnie trochę śniegu w weekend...
Aktualnie u mnie jest oczywiście pochmurno, a temperatura wynosi +0,2 st.
U mnie 4 stopnie i pochmurno. Od rana żółte gówno świeciło, ale szybko te tortury się skończyły, oby przez najbliższe 5 miesięcy żółte gówno odbijało się jedynie od białej magii, czyli oczywiście śniegu
_________________ 2021 roku przysłowiowe słońce to wnoś do naszego życia, a łzy niech lecą z nieba, a nie naszych oczu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum