Z resztą praktycznie wszędzie było w tamtej porze ciepłej bordowo-czerwono
_________________ Duża ilość lampy w okresie maj-sierpień wcale nie musi wiązać się z nudą i pożarami ⛈️🌦️🌈. W pozostałej części roku już jednak się wiąże, jeśli nie jest wystarczająco zimno
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 16 razy Wiek: 21 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 6611 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz
Wysłany: 5 Czerwiec 2020, 19:33
To u mnie zimnica 😂 Po kwietniu, który w Nowym Sączu pokazał chyba najwięcej swoich walorów i uroków, już nie było wielu sensacji, choć maj i sierpień zapisały się wśród najcieplejszych.
W moim mieście przebieg pogody w trakcie Wspaniałego Półrocza był najłagodniejszy. Kiedy 16 lipca w deszczowy dzień zobaczyłem chłodne fusy GFS i zero gorąca w prognozie, pomyślałem że to będzie najchłodniejszy lipiec od 2004 roku i moja przepowiednia się sprawdzi - zaś o to, że będzie chłodniejszy od 2017, byłem spokojny niemal do końca (ostatecznie jednak wyszedł powyżej).
_________________ Ogrzej mnie w niepogodę, osłoń przed świata chłodem, podaj dłoń, gdy zagubię swój świat... ~Krzysztof Krawczyk
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 16 razy Wiek: 21 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 6611 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz
Wysłany: 5 Czerwiec 2020, 19:46
Kochane Okęcie 🤗❤️
A u Ciebie też nie tak bordowo, dłuższy ciąg miesięcy ze średnią temperaturą pisaną białą czcionką zdarzył się w dobie Zimy Trzydziestolecia
_________________ Ogrzej mnie w niepogodę, osłoń przed świata chłodem, podaj dłoń, gdy zagubię swój świat... ~Krzysztof Krawczyk
Ale faktycznie też w pierwszej chwili byłem zdziwiony, że wrzesień 2018 był minimalnie cieplejszy, a nawet ten z 2005, także ma dopiero 4 miejsce jeśli chodzi o ten wiek .
_________________ Duża ilość lampy w okresie maj-sierpień wcale nie musi wiązać się z nudą i pożarami ⛈️🌦️🌈. W pozostałej części roku już jednak się wiąże, jeśli nie jest wystarczająco zimno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum