Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Takiego wątku nie można nie założyć. Pół roku temu ekscytowaliśmy się serią nawałnic dotykających niemal każdego miejsca w Polsce, zaś teraz również znacznych i potencjalnie groźnych burzowych zjawisk doświadczamy w... styczniu. Jak przed 15 laty, burze szaleją nad Polską, jednak tym razem niosą ze sobą więcej aniżeli tylko błyski i grzmoty. W kolejnych regionach zabiela się i powraca zima - gdzie indziej tylko wieje. Tak czy owak - zachęcam do relacjonowania tego fenomenu.
Liniowa linia szkwału w styczniu - to brzmi dumnie.
Powyżej - stan z godziny 10:25.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 17 Styczeń 2022, 10:40
Tak krążą samoloty przed lądowaniem na Lotnisku Chopina - około pół godziny temu wszystkie operacje zostały tam chwilowo zawieszone i piloci musieli krążyć nad okolicą, tak jak widzimy na załączonym zrzucie ekranu.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 17 Styczeń 2022, 10:56
W Krakowie samoloty często lądują po tej ścieżce podejścia - jakbym tam był, to miałbym ładny widok na to zejście w stronę pasa Tutaj na południu zabawa dopiero się zacznie. Teraz obrywa Łódź - zrobiłem nawet zrzuty ekranu z kamer, ale najpierw wgram je do Galerii i później wstawię do tematu.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 179 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 39129 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 17 Styczeń 2022, 12:36
PiotrNS napisał/a:
Tak krążą samoloty przed lądowaniem na Lotnisku Chopina - około pół godziny temu wszystkie operacje zostały tam chwilowo zawieszone i piloci musieli krążyć nad okolicą, tak jak widzimy na załączonym zrzucie ekranu.
Ja to bym padł na zawał ze strachu jakbym w takiej sytuacji był w samolocie, a jakby ktoś z moich bliskich był to chyba jeszcze gorzej, nie wiem samoloty mnie naprawdę przerażają Co jakiś czas mam koszmary, że samolot spada
_________________ Wrzesień 2024 na Dolnym Śląsku to złoto i potęga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum