Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 176 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 38276 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 25 Lipiec 2022, 10:19
No i 5 osób (w sumie patrzyłem sobie które, ale nie będę publicznie zdradzał ) wtopiło konkretnie - teraz ponownie walka się toczy o to, czy w ogóle majec będzie miał dodatnią anomalię. I szczerze mówiąc - dobrze. Ten miesiąc nie zasługiwał na dodatnią anomalię, zwykły pajac, a nie ciepły lipiec.
_________________ 24.03.2006-24.03.2026. 20 lat pogodowej pasji w jej różnych odmianach. Pora na kolejne
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 152 razy Wiek: 35 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 13492 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 25 Lipiec 2022, 10:30
Zedytowałem mojego wcześniejszego posta, bo dopiero teraz zauważyłem że napisałem w nim dwa razy tą samą opcję...
A co do prognozowanej anomalii, to chyba rzeczywiście trzeba ją nieco zredukować, gdyż najnowsze fusy prognozują pod koniec miesiąca ulewy przy 15 stopniach
Hobby: Meteorologia Pomógł: 208 razy Wiek: 27 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 8218 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 25 Lipiec 2022, 10:55
No ja wtopiłem, mialem jakieś takie przeczucie, że końcówka ponownie dowali maselkiem xd ale no tak jak piszesz, dobrze że ten miesiąc będzie bliżej normy, bo swoim sposobem bycia zasługuje na zniknięcie na śmietnisku historii xd
Hobby: Meteorologia Pomógł: 208 razy Wiek: 27 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 8218 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 25 Lipiec 2022, 11:05
Ale kmroz, jakbym miał też lekkim pstryczkiem w nos odpowiedzieć to w czerwcu to Ty się brutalnie minales z rzeczywistością, zresztą w lipcu przez jakąś jedna dekadę też mocno wierzyłeś że lipiec jeszcze ostro odpali 😁
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum