Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 21096 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 13 Maj 2020, 23:05
PiotrNS napisał/a:
FKP napisał/a:
PiotrNS, Burza to jednak niebezpieczne zjawisko i gdybym je miał co 2-3 dni to był się trochę cykał
No to mojego lipca 2014 byś nie chciał
Jakby lekko obniżyć TMin-y, to widzę że możemy dojść do porozumienia z takim lipcem, nawet nie liczyłem na to Albo ja się uciepłolubiam albo stary FKP przechodzi jakąś przemianę
Widzę, że powinieneś zweryfikować swoje poglądy o czerwcu 2019
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13446 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 13 Maj 2020, 23:06
Dobra, najlepiej w noc z deszczem błyskawicami albo ewentualnie przy nowiu Księżyca i tak idealnej przejrzystości, żebym mógł ją w całości przesiedzieć pod gwiazdami Parę takich nocy nie zaszkodzi, tylko żeby nie trapiły zbyt długimi ciągami. Spania na balkonie się jeszcze nie nauczyłem, chociaż kiedyś pewnie będę musiał 😂
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13446 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 13 Maj 2020, 23:10
Jacob, o nieee, ten czerwiec był jednak pewnymi wrociskami otwartymi na oścież Szerzej otworzyły się u mnie tylko w sierpniu 1992, ale czerwiec 2019 w wersji kaszubskiej już dałbym radę przyjąć. Do swojego jednak się nie przekonam, pamiętam jak go hejtowałem na Meteomodelu i (w odróżnieniu od niektórych fragmentów lata 2018, które krytykowałem nie do końca słusznie) niestety miałem rację Poza I dekadą, 17 czerwca (dniem euforii) i dniem moich imienin, nic dobrego z tego czerwca nie było. Poglądu tutaj nie zweryfikuję, za to trochę przeprosiłem się z lipcem 2014, co znalazło się już w moich ocenach
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 21096 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 13 Maj 2020, 23:13
PiotrNS napisał/a:
Jacob, o nieee, ten czerwiec był jednak pewnymi wrociskami otwartymi na oścież Szerzej otworzyły się u mnie tylko w sierpniu 1992, ale czerwiec 2019 w wersji kaszubskiej już dałbym radę przyjąć. Do swojego jednak się nie przekonam, pamiętam jak go hejtowałem na Meteomodelu i (w odróżnieniu od niektórych fragmentów lata 2018, które krytykowałem nie do końca słusznie) niestety miałem rację Poza I dekadą, 17 czerwca (dniem euforii) i dniem moich imienin, nic dobrego z tego czerwca nie było. Poglądu tutaj nie zweryfikuję, za to trochę przeprosiłem się z lipcem 2014, co znalazło się już w moich ocenach
No masz rację u mnie juz był o niebo lepszy, ale na N to wręcz dobry
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 318 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 27593 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 13 Maj 2020, 23:17
PiotrNS, No trochę za dużo cumulusów ale przy 28 st. i pięknych okolicznościach przyrody na to zupełnie nie zwracam uwagi, jak patrzę na te zdjęcia z Słowackiego Krasu to od razu wizualizuje mi się 14 lipca 2014 🥇
_________________ Aktualna pora roku: Wczesna jesień
Ostatnio zmieniony przez FKP 13 Maj 2020, 23:21, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 13 Maj 2020, 23:22
FKP napisał/a:
PiotrNS, No trochę za dużo cumulusów ale przy 28 st. i pięknych okolicznościach przyrody na to zupełnie nie zwracam uwagi, jak patrzę na te zdjęcia z Słowiańskiego Krasu to od razu wizualizuje mi się 14 lipca 2014 🥇
Swoją drogą to był mój pierwszy dzień wczasów we Władysławowie, zdecydowanie najbardziej udane pogodowo (jeśli chodzi o plażowanie xD, bo ogólnie rzecz biorąc to wiadomo, że mam inne priorytety ). Dzień w dzień lampa, ale w kolejnym roku miałem za to mini lato 1980
Hobby: Wszystko! Pomógł: 179 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 39102 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 14 Maj 2020, 00:15
Ale jedno wam powiem - w życiu bym nie przypuszczał że lipiec marzeń dla FKP i ja uznam za całkiem dobry... wszyscy się zmieniamy, wszyscy dojrzewamy...
_________________ Wrzesień 2024 na Dolnym Śląsku to złoto i potęga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum