Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 161 razy Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13249 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 11 Maj 2021, 23:04
Ja w 2008 i 2009 roku w wakacje pochłaniałem Lody Koktajlowe ze smakiem wanilii, ajerkoniaku , kukułki i krówki Konserwantów było w tym chyba sporo, ale lody bardzo mi smakowały, to taki smak dzieciństwa. W 2010 z kolei najbardziej polubiłem Top Milkery, a dodatkowo często raczyłem się Rożkami, bowiem Tata jest fanem tych lodów i często je wtedy kupował
Od 2015 roku bardzo rzadko jem takie "sklepowe" lody, wolę rzemieślnicze z pobliskiej lodziarni prowadzonej przez dzieci znanego cukiernika, który lody według autorskiej receptury produkował już pół wieku temu. Będąc w Krakowie, lubię natomiast zajrzeć do Good Lood
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Wszystko! Pomógł: 176 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 38257 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 12 Maj 2021, 21:10
Beka z tymi lodami Ekipy. Chyba w tej całej zabawie chodzi jedynie o fejm, a nakręcony został przez media tak naprawdę, które wmówiły czytelnikom, że są to rozchwytywane lody. No i wtedy faktycznie wszyscy zaczęli je rozchwytywać. Cżęść by się popisać, część myślała, że to serio szczególnie dobre lody, a część pewnie... ze zwykłej ciekawości.
Momentami sam myślałem, czy by ich kiedyś nie sprobować, ale przeszło mi, gdy zobaczyłem, co się odwala. A teraz, po tym artykule? To już na pewno w życiu tego szajsu nie kupię.
_________________ 24.03.2006-24.03.2026. 20 lat pogodowej pasji w jej różnych odmianach. Pora na kolejne
Rzemieślnicze najlepsze są z ZIELONEJ BUDKI (zarówno od firmy "macierzystej", jak i od "franczyzobiorców" produkujących w/g ich przepisów). Sorbetów nie lubię.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 161 razy Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13249 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 13 Maj 2021, 18:15
Właśnie wydaje mi się, że niedawno te lody widziałem. Podobnie jak Tomasz nie przepadam za sorbetami, dla mnie to taka zamrożona woda smakowa. Kiedyś próbowałem lodów Solo (też od Korala) i jakoś nie zachwyciły moich kubków smakowych. Spośród sklepowych lodów wolę właśnie takie w pudełku albo na patyku, ewentualnie rożki.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Lody IZA kupowałem latem w zeszłym roku. Dziś będąc w STOKROTCE także widziałem je w szafkach chłodniczych.. A z BIEDRONKI to tylko DIUNA.
P.S. Za "GRYCANKAMI" nie przepadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum