Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20712 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 11 Czerwiec 2025, 13:01
Kszś napisał/a:
Największy konflikt w polskim hip-hopie zakończyła sztuczna inteligencja.
Fajny utwór, taki afirmujący pokojowe nastawienie wobec bliźniego I kto twierdzi, że hiphop czy rap jest gatunkiem muzycznym jednoznacznie aprobującym agresję i przemoc? Ale tak czy owak twórczość raperów Tede i Peja (w oryginale) mi chyba jednak bardziej imponuje
Cytat:
A ten filmik załączony przez admina też mi się naprawdę podoba No przynajmniej zawsze po tych wprowadzonych zmianach pozostanie to wrażenie, że ma się więcej w lokum przestrzeni No i też więcej człowiek się wyśpi (jedynie za dnia będzie jako tako tętnić życie)- a sen na twardej posadzce czy podłodze podobno działa bardzo dobrze na kręgosłup, rachunki za prąd też wyjdą koniec końców niższe, jeśli chodzi o pozytywy no i co zostało też wspomniane zostanie ułatwiony dostęp do świeżego powietrza Ta wizualizacja projektu i uzasadnienie zachodzącej metamorfozy wśród mieszkańców oraz akcja z gasnącym światłem (ze strony ekipy remontowej) największe na mnie zrobiły wrażenie
Cytat:
Filmik z ptakami (chyba drozdami, jeśli chodzi o gatunek) też taki niezbyt prawdziwy się wydaje- gościu zajął się rannym lotnym zwierzęciem i ono mu tak w bezruchu w ręce stało , mam wrażenie, że w rzeczywistości taki ptak mimo odniesionych obrażeń próbowałby desperacko ucieczki (no chyba że osiągałyby one tak duże rozmiary, że już nic nie byłby w stanie zrobić-> tzn. poniósłby śmierć na miejscu)
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20712 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 12 Sierpień 2025, 10:25
Oba filmiki są fajne, zwłaszcza ten z GTA Ale obawiam się, że twórcy gry mieliby naprawdę spore wyzwanie- no chyba że zamiast jednego wielkiego świata obejmujący swoim zasięgiem cały nasz kraj (jak dotąd w 5 i Online jest największy: powierzchnia wynosiła koło 70-80 km^2 w prawdziwym życiu, więc jest to nie wiem mniej więcej ekwiwalent np. takiego Tarnowa albo Nowego Sącza) stworzyłoby się wiele odrębnych portali (Warszawa, Zakopane, Kraków, Wrocław itp. itd.) GTA VI ma szansę powiększyć znacząco obszar do zwiedzenia, ale wciąż powierzchnia pozostanie raczej mniejsza od największych i najbardziej zaludnionych miast wojewódzkich (tam nieco ponad 200 km^2 ma być)
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Sztuczna inteligencja stanie się groźna dla ludzkości, jeżeli uzyska świadomość. Na razie najgroźniejsza jest ta "naturalna" A sztuczna to tylko algorytmy.
Wysłany: 18 Wrzesień 2025, 09:44
Rzeczywiście, bardzo przekonujący i wzbudzający wiarygodność materiał- trudno byłoby mi się połapać czy to autentyk czy przeróbka opracowana za pomocą sprzętów komputerowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum