Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20712 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 18 Maj 2025, 18:26
Końcówka miesiąca mogłaby przynieść wyższe temp. na rzecz początku, ewentualnie również środka
Moja wizja idealnego czerwca to na początku sielska lampa, w okresie ostatnich zajęć na studiach opady wielkoskalowe (tzw. deszcze świętojańskie), a w trakcie sesji do końca miesiąca proces rośnięcia temp. w siłę (najlepiej bez opadów, ale znając życie pewnie akurat wtedy jakieś stacjonarki zaburzające dniami, a nawet nocami spokój będą się kręcić)
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 20467 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 4 Czerwiec 2025, 19:52
Ten czerwiec raczej na pewno nie będzie przelamkiem, z resztą w ogóle na to nie liczyłem a po tym maju (gdzie jeszcze w 2021 krzyczałem o mocnej korelacji tych dwóch miesięcy, która po 2018 po prostu zdechła i tylko w 2024 doszła do głosu ) już w ogóle nie. Ale póki co obecny czerwus jest rajem, zwłaszcza przy projekcji Jorgusia
_________________ Pierwsza połowa wiosny 2026 to horror, ale 2026 rok to najlepszy moment po 2013 roku na właśnie taką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum