Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13446 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 22 Lipiec 2026, 23:07
Dziś 40 urodziny obchodzi Łukasz Mróz znany szerzej jako Mrozu Dla mnie jest on przykładem muzyka uniwersalnego i jednym z najlepszych wokalistów w Polsce, a zarazem jednym z piosenkarzy, którzy na przestrzeni lat najlepiej się rozwinęli. Zaczynał od mało ambitnej, klubowej "sieczki", z którą dość długo mi się kojarzył i w ogóle nie budził mojego zainteresowania. Tak naprawdę odkryłem go dopiero przy okazji wypuszczenia "Supermocy" i trochę wcześniej albumu "Złote bloki", kiedy uświadomiłem sobie, jak wiele zmian na lepsze u niego zaszło
A to moje ulubione utwory:
To chyba numer jeden
Radiowy kawałek, który nie chce się znudzić
Moim zdaniem eden z najlepszych bluesowych utworów na polskiej scenie muzycznej:
To utwór bardzo nostalgiczny, a przy tym prawie nieznany:
I piękny letniaczek na ten rok
Dodam jeszcze cover, którym Mrozu jak dla mnie pozamiatał oryginał:
A Wy znacie, słuchacie, lubicie
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum