Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20712 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 3 Luty 2026, 02:03
Co można napisać, niezmiennie uważam, że gra jest bardzo fajna , ale do jej okładki nie potrafię się po dziś dzień przekonać Skrępowanie łączy się obecnie z gęsią skórką (a właściwie na odwrót- to dreszcze w związku z występującym teraz chłodem narastają, zawstydzenie cały czas ma miejsce) Zastanawiam się poważnie, jak sobie w obecnych dosyć trudnych pogodowo warunkach ludzie bezdomni radzą Sam choć mam dach nad głową, robi się w mgnieniu oka zimno jak na Syberii, gdy takie wrażliwe i onieśmielające widoki się przed moim obliczem pojawiają Jakaś niewiasta wyglądała, jakby chwaliła się że posiada wypasioną komórkę, ale za to nie ma czegoś dużo bardziej na co dzień potrzebnego, czyli ubrań (a więc no można uciec się do tego typu rozważań, że pod względem posiadanej odzieży bieda panuje jeszcze większa niż w Afryce)... Oczywiście przedstawia się atrakcyjnie , ale do takiej jednej osoby (o której wstyd mi opowiadać) nie ma porównania
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum