Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 161 razy Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13249 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 29 Kwiecień 2021, 20:49
Zdjęcie wygląda na zrobione na Dzikim Zachodzie w samo południe Jaszczurka bardzo fajna, o ile brzydzę się wężami, to te małe gady lubię. Czasami widuję je w swoim ogrodzie, ale jednak rzadko, a zrzuconego ogona nie znalazłem nigdy.
Co do samej wegetacji i wiosennych kwiatków, dziś pojawiły się pierwsze, nieśmiałe białe kwiatuszki na mojej czereśni Najpóźniej od kiedy jest, ale już mamy to. Wkrótce czeka nas piękny widok za oknem
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Na to nic nie poradzę. Bo tak kosztownych i pracochłonnych metod jak nawiezienie kilku wywrotek czarnoziemu i potem rozprowadzenia tej gleby po działce nie mam zamiaru próbować. To by oznaczało urządzanie całej działki od nowa. A tak naprawdę nie wiem ile jeszcze czasu, ile lat ja i żona będziemy w stanie na niej "gospodarzyć".
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 161 razy Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13249 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 27 Maj 2021, 12:36
W moim ogrodzie nadal panuje wiosenne poruszenie Choć przekwitły już czereśnie i jabłonie, w pełni kwitnienia znalazły się bzy i pigwa - a również magnolia ciągle cieszy oko. Zdjęcia zrobiłem wczoraj, 26 maja.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum