Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 21258 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 23 Kwiecień 2021, 22:39
PiotrNS napisał/a:
PS. Dlaczego ten strażak nie ma maseczki Przecież to koronaśmiecień
Może ja byłem trochę opóźniony, ale wydaje mi się, że o maskach zaczęto szczególnie wtedy trąbić, gdy w końcu Polakom formalnie umożliwiono wyjścia z domów (tak ogólnie, poza punktami interesu jak miejsce pracy czy sklep), a przez lwią część kwietnia rok temu jak ktoś się wymykał z chałupy, to raczej cichaczem, w nadziei, że nie zostanie złapany. A koło godz. 18 pojawiały się komunikaty (przynajmniej w mojej okolicy) przez megafon typu "Proszę wrócić do domu" od 1 z dalszych sąsiadów- tak się ten dźwięk niósł, że ja słyszałem naprawdę nieźle, choć źródło pochodziło z 200-300 m ode mnie na pewno (jak nie dalej).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum