Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20712 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 29 Marzec 2023, 20:37
Włatcy móch to fajny program z dzieciństwa, aż się łezka w oku zakręciła na wspomnienie o tej kreskówce. W sumie szkoła w tym serialu mimo że zawierała pewne osobliwie wyglądające postacie (np. Higienistka) wyglądała raczej jak każda, wrażenia większego nie robi.
Ja nie wiem jak to jest dorastać w rodzinie w której panuje wręcz "rygor" czy fiołek na punkcie spraw religijnych, mimo że mój Tata i moja Mama zawsze byli osobami wierzącymi i bogobojnymi.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20712 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 21 Wrzesień 2024, 11:01
A prawilniactwo tak całkiem upadło? Mam wrażenie, że zdecydowanie się tak nie stało, nie przynajmniej przy strategicznych procesach decydujących o naszym istnieniu, np. złożenie aplikacji i rozmowa rekrutacyjna w miejscu pracy. Prawdziwy kozak zawsze będzie miał dużo większe szanse przyjęcia i znalezienia zatrudnienia niż sierotka Marysia takiego pokroju jak ja- bez konkretnego planu, bez charakteru, najchętniej spędzająca swój czas albo przed kompem albo w łóżku. Dlatego na potrzeby przetrwania w środowisku znów trzeba będzie umiejętnie grać kogoś innego.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 21 Wrzesień 2024, 18:59, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 21 Wrzesień 2024, 11:06
Cytat:
Dlaczego marka Dove promuje ruch "Body Positive"
Z kosmetyków głównie korzystają kobiety, w ostatnim czasie pojawia się więcej przypadków płci pięknej, które cierpią na otyłość (niekoniecznie z przyczyn zdrowotnych czy chorobowych- dla niektórych regularne nadmierne jedzenie przy niewystarczającej aktywności fizycznej, prowadzeniu siedzącego trybu życia stało się przyzwyczajeniem, nawykiem- nie potrafią sobie odmówić wielu niezdrowych rzeczy, mają słabą wolę)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum