Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20722 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 24 Grudzień 2020, 11:36
Hm, o 1 dekadzie lipców mam takie zdanie (zresztą to pewnie tyczy się całego okresu wakacyjnego i obejmującego lato meteorologiczne), że nie lubię tmin. >+15 C (w lipcu może być okresami 16-17 C, ale nie więcej). Też dobrze jak dla mnie jest, jak nie ma za częstych wymian mas powietrza , co prowadzi do większej ilości burz (na dekadę mogą to być 2-3, ewentualnie takie 4 dni, ale o czasie trwania nie dłuższym niż 2 h). 2019 i 2020 dałem dla zasady: mianowicie pojawiły się niestety za ciepłe noce, choć okresy ogólnie przeważnie były w porządku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum