Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Super ranking, bardzo cieszy mnie wygrana lipca 2021 i już do tego dojrzałem. Nie tak dawno temu było mi ciężko to przyjąć i niektóre moje posty pachniały dorkizmem, ale teraz już widzę, że lepiej być nie mogło. Ten lipiec 2006 to naprawdę klaun i aż trochę wstyd, że taki majec 2013 na sterydach i dopingu reprezentował rekord najcieplejszego miesiąca w roku. Jest poprawa
Cieszy mnie także miejsce w dziesiątce dla wspaniałego lipca 2009 oraz oddanie niezwykłości początku lipca 2012 - szkoda, że przegrał z 2010.
W Nowym Sączu w gruncie rzeczy jest podobnie, ale tu jednak lipiec 1994 wyprzedza 2015 i zajmuje trzecie miejsce. Siódme miejsce zajmują ex aequo lipce 2002 i 2009 (są idealnie równe sobie, specjalnie policzyłem sumy ich dziennych temperatur i wyszło tyle samo), zaś dziewiąte lipiec 2014 (szczerze to odnosiłem wrażenie, że znajdzie się poza dziesiątką). Ostatni w tej stawce jest lipiec 1999 minimalnie wyżej od lipca 2007.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum