Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20712 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 20 Kwiecień 2025, 16:20
Sęk w tym, że panie pracujące w przedszkolu niekoniecznie muszą być bardzo młode (tj. mieć ok. 20, maks. ok. 30 lat). Jak widziałem parę razy w życiu zgraję małolatów oraz niekiedy ich opiekunki to one same pewnie widząc mnie mogłyby mnie uznać za "gówniarza"
A ten mem z satanistyczną orgią przekracza granice dobrego smaku
Załącznik z żartami o teściowych udostępniony niespełna 2 miesięce został niestety usunięty Cholera, wydawało mi się, że takie wesołe porównania i anegdoty długo się utrzymują w sieci
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20712 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 17 Czerwiec 2025, 01:24
Na takie memy wesoło się patrzy , chociaż wyliczenia modelu GEM nie uwzględniają na ogół za dobrze obecności Prądu Zatokowego (Golfsztrom) czy cyrkulacji strefowej W moim nieśmiałym odczuciu większe pomyłki ten model zaliczał Ogólnie mam wrażenie, że prognozuje dla nas takie warunki jakie bardziej są typowe dla Kazachstanu czy Mongolii (strefa klimatów kontynentalnych chłodnych, suchych [zimą jednak przy regularnej jakiejś pokrywie śnieżnej], ale z tendencjami do silnego nagrzewania, głównie w półroczu ciepłym)- jedyne z czym lepiej sobie radzi niż czołowa konkurencja (przynajmniej w półroczu ciepłym), to w większych rozrzutach między temp. dzienną a nocną
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Wysłany: 18 Wrzesień 2025, 09:54
No rzeczywiście gdy jakieś osoby chcą pojeździć na motocyklu, raczej pragną szybkiego końca zimy A w kwestii noszenia kasku to mimo że rzeczywiście chroni głowę przed odniesieniem poważniejszych urazów, nie jest gwarantem całkowitego uniknięcia kalectwa. Z wysokim prawdopodobieństwem człowiek nie umrze, ale jak nie daj Boże upadnie na plecy z rozpędzonego mechanicznego jednośladu, będzie raczej po kręgosłupie... Więc w takiej sytuacji paradoksalnie śmierć wydaje się lepszym (bo skuteczniejszym) rozwiązaniem niż inwalidztwo do końca swoich dni będąc zdanym na służbę zdrowia i w przypadku brakującego (lub wygasłego- nieaktywnego) ubezpieczenia zdrowotnego bulić krocie za rehabilitację Receptą więc jest ostrożna oraz niezbyt brawurowa jazda, a także zdolność zręcznego omijania przeszkód (szczególnie tych będących w ruchu, ponieważ ich pojawia się więcej na drodze niż tych, które znajdują się tymczasowo w stanie spoczynku)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum