Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Zastanawiam się głęboko nad tym czy można (fizycznie) w kogoś wejść i jeśli tak to w jaki sposób i co to może oznaczać... W świecie przyrody taki przypadek kojarzę chyba tylko z kangurami.
Chyba, że chodzi o takie wejście, by móc przejrzeć czyjeś zamiary, intencje, że to ogólnie taka sztuka czytania w myślach innych osób i rozumienie się bez słów.
Już swoją drogą chyba wiem, jakim argumentem (taką trochę właściwie też wymówką) mogę się posługiwać co do chyba wszystkich osób- mało mówię, bo automatycznie i magicznie potrafię zrozumieć tok myślenia innych, a patrzenie z wiecznym zdziwieniem, niedowierzaniem i zaskoczeniem jest tylko moją przykrywką, którą niezawodnie się posługuję dla zmylenia tropu.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Zastanawiam się głęboko nad tym czy można (fizycznie) w kogoś wejść i jeśli tak to w jaki sposób i co to może oznaczać...
Oj Ty dzieciaku, może jeszcze nieuświadomiony "prawiczku". Czyżbyś naprawdę nie wiedział, że wejście w kobietę polega na połączeniu narządów płciowych obojga partnerów, czyli na akcie miłosnym
Zresztą zacytuję "clarisem" wiersz, który zalinkowałeś. Każdy od razu zorientuje się w czym rzecz. Czemu nie Ty
Cytat:
Hmmm
Chcę wejść w Ciebie
Jak ciepły ostry nóż
W masło rozchylając płatki
Czuć jak się rozpływasz
I spływające szczęście
Które spoi nasze dusze
Rozdzielone wieki temu
W absolutne jedno
W absolutne piękno
Pomimo stuleci cały czas Cię znam
Poprzez setki wcieleń pamiętam
Jak to strasznie wiedzieć
Wiedzieć czego chcesz
Bo chcesz zawsze tego
Co już we mnie jest
I sam tego pragnę
Teraz tego chce
Spoić nas na zawsze
Nierozerwalny węzeł
Właśnie plącze nas
Jeden mały kroczek
Wiem zrobimy go
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20712 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 5 Czerwiec 2023, 13:38
Trudno jest mi to sobie wyobrazić , bo z reguły ludzie współżyjący ze sobą są raczej z grubsza podobnych rozmiarów (średnio różnica wynosi do plus minus 20-30 cm wzdłuż i wszerz): nie pomieściliby się.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Kochaj bliźniego swego, jak siebie samego.
Ostatnio zmieniony przez Bartek617 5 Czerwiec 2023, 17:08, w całości zmieniany 1 raz
Jeden z najstarszych wierszy napisanych w języku polskim. Tekst dialogu zapisany został ok. 1463 roku w rękopisie Biblioteki Seminaryjnej w Płocku, zaginionym podczas ostatniej wojny. Podaję w linku, bo skopiowanie go do forum zajęłoby zbyt dużo miejsca.
https://wolnelektury.pl/katalog/lektura/rozmowa-mistrza-polikarpa-ze-smiercia.html
Można też posłuchać.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20712 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 16 Styczeń 2025, 17:38
Znalazłem taki wiersz, który wymyśliłem kilka lat temu, gdy miałem odpały. Teraz już nie mam głowy do takiej twórczości.
Gdy śpię, to mam o Tobie częsty sen
marzę o Tobie w nocy, a widzę w dzień
wędrujesz w pobliżu mojego domu
"tak piękna jesteś" nie powiedziałbym nikomu
lecz Tobie, bo Ty masz piękną buzię
a także śliczne i dobre serce, czerwone jak róże
kocham Cię, chcę Cię darzyć miłością
i napełnić Twe wnętrze radością
lecz rzeczywistość jest ciężka, bolesna i trudna
i byś mnie polubiła, rzecz to wymagająca i żmudna
to marzyć o Tobie nigdy nie przestanę,
póki żyję, co jest mi na tym świecie dane
i choć się wstydzę, naprawdę Cię kocham,
każdej nocy nie mogę spać i w poduszkę szlocham
Kocham Cię!!! :'(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum