Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 161 razy Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13249 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 27 Luty 2020, 22:17
Mnie z takim łagodnym, ciepłym a przy tym deszczowym majem kojarzy się to Przy okazji przypomina się dzieciństwo.
Ta piosenka pojawiła się niedawno w pytaniu muzycznym w "Jeden z dziesięciu" i przypomniało mi się, jak wiele razy słyszałem ją w radiu za dzieciaka, a nie wiedziałem jak się nazywa. Słuchając, kojarzy mi się z takim ciepłym, a pochmurnym sierpniowym popołudniem w ogrodzie pełnym róż.
A to pasuje do przełomu maja i czerwca. Po raz pierwszy słyszałem i znalazłem tę piosenkę w maju 2019, kiedy niestety okazji do witania lata było niewiele.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum