Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 12 Wrzesień 2020, 18:07
Jacob, pokazałem tę kompozycję potworowi spod łóżka.
Przestraszył się i uciekł Teraz już nie mam potwora pod łóżkiem.
Chociaż dla mnie mimo wszystko z perspektywy regionu gorszy od kwietnia 2009 był kwiecień 2020. Luty 1990 też bym zmienił, choć nie jestem jego fanem, ale te 20 stopni to jednak coś
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 21119 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 3 Czerwiec 2021, 20:55
Ja bym zostawił swój z września tylko jesień bym totalnie zmienił
Z wrześniem mam chyba największy problem bo nie wiem czy 1999 czy 2006, ale chyba ten drugi bardziej zasługuje mimo na pozór dużo lepszej sumy opadów, ale też kilka innych wrześniow wchodzi w grę np. 1975 albo 1982, musiałbym się zastanowić
Broszka kusi z 2018, chociaż może coś jeszcze gorszego by się znalazło
A listek z kolei bardziej bylejaki niż zimowy bym dał, aż mi wstyd za tamten wybór. Na dzień dzisiejszy prędzej bym dał którykolwiek z lat 2016-20, ale gdyby nie końcówka to listopad 2014 wydaje się być skrajnym koszmarem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum