Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 175 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 38218 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 1 Luty 2019, 08:07 Poprawa pogody się opóźnia przez stratusy
U mnie, po dwóch paskudnych ostatnich dniach stycznia, luty miał się rozpocząć piękną pogodą i przynieść trzy bardzo słoneczne dni. Jeszcze nic straconego, ale pierwszy dzień zaczyna się niestety jeszcze z grubymi statusami, tak jak straszył UM. Na szczęście od południa zbliżają się do mnie rozpogodzenia i raczej powinno dzisiaj zaświecić słońce.
_________________ 24.03.2006-24.03.2026. 20 lat pogodowej pasji w jej różnych odmianach. Pora na kolejne
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20702 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 17 Styczeń 2021, 00:40
U mnie też przełom stycznia i lutego 2019 był względnie pogodny, ale bez szału, a amplitudy dobowe temp. były dość znaczne. Na przeważającym obszarze aglomeracji krakowskiej (w samym mieście też) utrzymywały się resztki śniegu i miejscowe ślady po oblodzeniach, a lokalnie (w wyżej położonych miejscowościach) leżało go wciąż ok. 2/3-5 cm.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum