Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Wrzesień 1967 - Mogło więcej popadać, ale i tak wielki szacun. Rekordowy wrzesień, który pokazał, że w tym miesiącu rekord nie musi się wcale wiązać z nudą i marazmem, oraz być wyrobiony głównie wspaniałymi nocami
Wrzesień 2019 - Szczerze wahałem się czy go dać, pierwsza połowa poza 7-9.09 wcale nie taka brylantowa, przy 1994 to mocno siada, a potem jeszcze to bubu... Dopiero końcówka zadecydowała, że jednak jest to czołówka
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 21258 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 24 Maj 2021, 01:12
Co do września nie mam jakiś wyszukanych wymogów. Jedynie martwię się trochę, gdy tmin. wynoszą powyżej +10 C (chyba że leje i w ciągu dnia jest niewiele więcej C) no i gdy w 3 dek. zdarzają się grubsze przekroczenia "20" (dla mnie to dobry czas na zgromadzenie opadów deszczu, które kończą letni okres, a zaczynają złotą polską jesień/babie lato- niestety raczej wolę wersję tą podręcznikową).
Oto z mojego punktu widzenia ciekawe niewątpliwie przypadki (choć niektóre nie w moim stylu ewidentnie) wyglądają następująco (podobnie jak przy październikach mogę coś pominąć):
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum