Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 20469 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 8 Sierpień 2021, 18:33 Najmniej złośliwe wrześnie lat 1966-2020
Zaczynam od 1966 roku, bo od wtedy są dane dotyczące usłonecznienia
TO NIE JEST RANKING MOICH ULUBIONYCH WRZEŚNIÓW
Po prostu sprawdzam, które wrześnie miały w sobie najmniej złośliwości oraz epizody przeczące typowemu chamstwu dziewiątego miesiąca roku.
Może jeszcze wyjaśnię czym jest dla mnie złośliwość w tym miesiącu i nie tylko. Jest to korelacja cieplejszych dni ze słońcem, bardzo mnie to irytuję i chciałbym, aby najcieplejsze dni w tym miesiącu przynosiły pluchę, a dni ze słońcem najlepiej jakby były przymrozkowe, w każdym razie zdecydowanie zimniejsze niż plucha
Myślałem, że lepiej znam 1970 rok , o dziwo sporo burek jak na wrzesień, choć niestety w 1 połowie było trochę groźnych dni. I był prawdziwy wyż w końcówce miesiąca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum