Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Bytom: Kobieta trzymała w mieszkaniu stado małp. Nielegalna hodowla zlikwidowana
Cytat:
Po anonimowym zawiadomieniu policjanci, lekarz weterynarii i przedstawiciele Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami weszli do jednego mieszkań w Bytomiu. Znaleźli tam siedem małp zamkniętych w małych klatkach dla ptaków. Jedno z więzionych zwierząt należało do gatunku zagrożonego wyginięciem.
Moja nieżyjąca już ciotka z Sopotu (siostra babci, matki mojego ojca) miała w domu małpkę "kapucynkę". Przywiózł ją z rejsu wuj marynarz. Wtedy byłem jeszcze dzieckiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum