Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20720 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 4 Luty 2022, 00:11
Sytuacja w typowo lutowym dniu wygląda nieco inaczej niż w typowo grudniowym: +5 C w ciągu dnia = bardziej prawdopodobny przymrozek nocą (chyba że ma padać, to nie licząc frontów chłodnych temp. za wiele raczej się nie zmienia). W środku lutego czy pod jego koniec to nie jest jakaś wygórowana poprzeczka, jeżeli chodzi o temp. (może nieco powyżej normy).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20720 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 4 Luty 2022, 10:26
Jejku, chodziło mi o przeciętność lub średniość. Jestem świadom, że "norma" to pojęcie względne i dla każdego w sumie co innego oznacza (zwłaszcza w kwestiach pogodowych).
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Wszystko! Pomógł: 176 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 38267 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 4 Luty 2022, 23:34
Prognoza dla Jakuszyc dosłownie jak marzenie, szykują się tam cudowne 4 dni od 10 do 13.12 Oczywiście nie bez znaczenia jest fakt, że obecnie jest tam 95cm śniegu
_________________ 24.03.2006-24.03.2026. 20 lat pogodowej pasji w jej różnych odmianach. Pora na kolejne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum