Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Mam nadzieje, że ten rok mimo wszystko nie jest jeszcze stracony i nie trafi na tą czarną listę trzeba trzymać kciuki za mocno dodatnie anomalie w okresie maj-sierpień i za ujemne w marcu, listopadzie i grudniu
Hobby: Wszystko! Pomógł: 179 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 39129 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 17 Luty 2022, 16:29
Ciekawy wątek i mam podobne obserwacje, chociaż sezony letnie 2008 i 2017 były akurat bardzo spoko xd W sumie 2017 z uwagi na aurę do połowy lutego mimo wszystko nie powinien tu trafić, tak mi się wydaje.
Ale chyba nic nie przebije tego gówna z 2000 roku, które tu dosłownie idealnie pasuje
_________________ Wrzesień 2024 na Dolnym Śląsku to złoto i potęga
Hobby: Wszystko! Pomógł: 179 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 39129 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 17 Luty 2022, 16:39
Bardzo trafny jest też rocznik 2015, żeby nie ten sierpień, a dokładniej jego pierwsza połowa, to byłoby to naprawdę bubu-lato jak na dzisiejsze czasy. A z powodu tej fali upałów mamy jakże inne z nim stereotypowe skojarzenia
Ale do roku 2015 i tak jakąś sympatię czuje, miał relatywnie niezłą wiosnę i mimo wszystko jedną z lepszych jesieni, listopad tak fajnie się chłodził pod koniec, kto mógł pomyśleć co nadejdzie potem...
_________________ Wrzesień 2024 na Dolnym Śląsku to złoto i potęga
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 153 razy Wiek: 35 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 13810 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 17 Luty 2022, 19:39
Mimo wszystko rekord minimalnej temperatury dla Edynburga robi wrażenie. Mimo, że jest tam klimat wybitnie morski, to jednak temperatura zdołała spaść do -15,5 stopnia.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 17 Luty 2022, 20:07
Dla mnie najbardziej bezpłciowy rok ostatnich lat, to 2020, a wcześniej 2008. W tych rocznikach rzuca się w oczy bardzo niewielka, wręcz znikoma ilość zimy, w połączeniu z nijakimi porami przejściowymi i średniej próby latami. Jednak najbardziej nijakim rokiem tego wieku jest moim zdaniem rok 2004. Miał super styczeń, dość ciekawy marzec i właściwie to byłoby na tyle.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum