Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Czy raczej wolisz, by temp. były wysokie po zachodzie słońca, a nieco niższe po jego wschodzie czy na odwrót: gwałtowny spadek temp. wraz z nastaniem zmierzchu oraz podobnie szybki ich wzrost tuż po świcie (często są to też większe różnice temp.).
Ja raczej wolę drugą opcję, bo wieczorami jest już ciemno i nie chce się za bardzo gdziekolwiek z domu wychodzić i jak można to lepiej odpoczywać w zaciszu domowym (tego nigdy dość), zasnąć też jest łatwiej, jak jest chłodno , a w ciągu dnia często trzeba lecieć do swoich miejsc pracy , a wtedy z kolei lepiej po drodze nie zmarznąć.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 213 razy Wiek: 28 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 8306 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 19 Kwiecień 2022, 20:19
Od 15 kwietnia do około Święta Niepodległości jak najwięcej ciepła o każdej porze, zwłaszcza w okresie letnim nie powinno być najlepiej wcale spadków poniżej 15 st. (choć poza lipcem dopuszczam jeszcze do 10 st. spadki, byle nie za często)
Hobby: Meteorologia Pomógł: 213 razy Wiek: 28 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 8306 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 19 Kwiecień 2022, 22:35
To prawda, pożarzec 2022 mnie niesamowicie wpienił , już bym wolał pełnoprawną zimę cały miesiąc i zahaczenie o kwiecień xD Oczywiście ciepłe warianty też bym przyjął tylko w odpowiedniej formie xd No i akurat to jakaś innowacja nie jest, bo od początku tu pisałem, że zależy mi bardziej na drugiej połowie wiosny niż na pierwszej xd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum