Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 21258 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 26 Czerwiec 2022, 13:43
LukeDiRT napisał/a:
Chcielibyście tam mieszkać
Jakby zadano mi takie pytanie jakieś 3-4 l. temu, kiedy na podstawie wysokości temp. (oraz oczywiście spokojnej pogodzie- tu się zbytnio nie zmieniłem) potrafiłem przesądzić, że dane miejsce jest cudowne, to nie miałbym w sumie nic przeciwko. Mnóstwo słońca (tak jak wspomniałeś, adminie, statystycznie bywa go w tych stronach najwięcej w Europie) , regularne wysokie temp. zawsze i wszędzie uważałem bezapelacyjnie za pozytywy.
Hobby: Inne Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Sty 2021 Posty: 601 Miejsce zamieszkania: Gdańsk/Toruń
Wysłany: 27 Czerwiec 2022, 15:52
Fajne na wakacje ale na cały rok byłoby nudno. Osobiście dla mnie optymalny jest klimat Mołdawii, Rumunii czy południowej Ukrainy - długa pora ciepła z przewagą Słońca ale i burzami od czasu do czasu, z kolei zimą jest szansa na białą magię. Malta jest zbyt nudna.
Hobby: Inne Pomógł: 6 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Sty 2021 Posty: 601 Miejsce zamieszkania: Gdańsk/Toruń
Wysłany: 27 Czerwiec 2022, 15:55
Bartek617 napisał/a:
LukeDiRT napisał/a:
Chcielibyście tam mieszkać
Jakby zadano mi takie pytanie jakieś 3-4 l. temu, kiedy na podstawie wysokości temp. (oraz oczywiście spokojnej pogodzie- tu się zbytnio nie zmieniłem) potrafiłem przesądzić, że dane miejsce jest cudowne, to nie miałbym w sumie nic przeciwko. Mnóstwo słońca (tak jak wspomniałeś, adminie, statystycznie bywa go w tych stronach najwięcej w Europie) , regularne wysokie temp. zawsze i wszędzie uważałem bezapelacyjnie za pozytywy.
Sądzę że szybko przeszłaby Tobie ochota na Wyspy Owcze biorąc pod uwagę to, że tam zazwyczaj dosyć silnie wieje. W Twoim przypadku byłoby lepsze północne wybrzeże Hiszpanii zimy tam są ciepłe a lata łagodne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum