Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 208 razy Wiek: 27 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 8218 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 16 Lipiec 2022, 14:27
2016 to bardzo prawdopodobne że pokona jednak xd nawet 2021 jest całkiem prawdopodobny, zakładając że lipiec wyrobi nowa normęto wystarczy chyba tak pi razy oko taki sierpus jak 2 czy 3 lata temu xd
Hobby: Meteorologia Pomógł: 208 razy Wiek: 27 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 8218 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 16 Lipiec 2022, 14:38
No daje jednak większe szanse na to że się nie uda z tym pobiciem 2021, równie dobrze sierpus może teraz pójść za ciosem podobnie jak kwiecień i wyprowadzić kolejny Bubu miesiąc drugi rok z rzędu xd
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20722 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 17 Lipiec 2022, 02:12
Oddałem krzyżyk na środkową opcję - nawet nie zwróciłem szczególnej uwagi na dokładne anomalie temp., bo jestem świadom, że mogą w zasadzie wszędzie choć trochę inaczej wyglądać na przestrzeni wielu lat, tylko szkoda mi było, że nikt na środkową opcję nie zagłosował- ona była osamotniona.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum