Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Do srajowki ciągnął się chyba najwredniejszy rok ruchomy, przynajmniej za mojego życia . Dalej w przewadze spoko rok, choć jeszcze miał swoje mroczne strony, szczerze to swego czasu też słaby rok, ale na pewno dużo ciekawszy od poprzedniego.
_________________ Pierwsza połowa wiosny 2026 to horror, ale 2026 rok to najlepszy moment po 2013 roku na właśnie taką
Ten rok raczej szału nie robi, choć nigdy go specjalnie nie kochałem, ani nie gnoiłem i mam wrażenie, że przez swoją specyfikę raczej nigdy nie będę go darzył jakimiś skrajnymi emocjami, ale sporo lepszy od poprzednich dwóch. Drażni mnie w nim susza od początku kalendarzowej wiosny do 5.05, na szczęście jedyna w tamtym roku. Dalsza część roku pozwoliła zapomnieć o horrorze sprzed roku i dwóch. Fajna pora ciepła, mimo wrednego lipca, na pewno jedna z najlepszych.
_________________ Pierwsza połowa wiosny 2026 to horror, ale 2026 rok to najlepszy moment po 2013 roku na właśnie taką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum