Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20712 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 21 Maj 2023, 21:31
Piękne zdjęcia powstały bez względu na rzeczywiste rezultaty.
Przepraszam jeśli to będzie wpis niezwiązany z tematem , ale jeśli chodzi o owoce leśne, to zauważyłem, że truskawki są już w najbliższym mi sklepie spożywczym sprzedawane. Pewnie nie są nasze, a przywiezione z zagranicy, ale tak czy owak taki widok mnie trochę ucieszył.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Dzisiaj musieliśmy zebrać wiśnie z obydwu naszych drzewek. W okolicy pojawiły się liczne stada szpaków w tym roku jeszcze (jak dotychczas) nieobecnych. U nas "obyły się smakiem", ale u sąsiadki...
P.S. Kocica "Ciapata" potrafiła je nieźle pogonić. Ona po drzewach potrafi skakać prawie jak wiewiórka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum