Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
To tak jakbym ja się opierał wyłącznie na pomiarach stacji Kraków-Balice, mimo że w porze ciepłej (chłodnej też, ale głównie w przypadku ociepleń odwilżowych po mrozach) bywa tam czasami z 2-3 C więcej niż u mnie, np. teraz termometr wskazuje mi niewiele ponad +26 C.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie znam klimatu Nowego Sącza w takim stopniu aby "autorytatywnie" wypowiadać się w tej sprawie. Nawet co do Siedlec nie potrafię wypowiedzieć się w podobnej kwestii, gdyż w roku 1987 mieszkałem jeszcze w Warszawie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum