Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 161 razy Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13249 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 13 Listopad 2024, 16:52
Budynki też nie pasują, bo tak zedytowane zdjęcie wygląda jakby miało ze 100 lat xd A wtedy jeszcze się tak nie budowało.
To moje "zdjęcie" - polska wieś 1 listopada 1957. Już na Wszystkich Świętych spadł pierwszy śnieg, który utrzymał się bez przerwy do kwietnia. Na drzewach od dawna nie było już ani jednego listka, takie mrozy i wichury były już jesienią Listopad był miesiącem regularnie zimowym. Ocieplenia wyglądały tak jak trwające, marne ochłodzenie.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Na dwóch pierwszych i owszem, na tym ze stadionu byłem "z drugiej stony" aparatu DRUH. Dwa pierwsze robione były na jednej z ulic warszawskich Szmulek. Na tym po prawej stronie widać nawet jedną ze ścian kamienicy w której jako dziecko mieszkałem. A na sankach z przodu moja nieżyjąca już siostra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum