Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 208 razy Wiek: 27 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 8211 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 17 Styczeń 2025, 22:21
Ja nadal uważam że mimo tego co dzieje się z zimami od 12 już lat to nadal za mało żeby skreślać całkowicie taką ewentualność xd może takie zimy lat 80-tych to już poszły w zapomnienie, ale 10/11 jakiś raz do końca wieku się jeszcze trafi
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20714 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 17 Styczeń 2025, 22:51
Jak dla mnie od połowy grudnia do połowy lutego (no tam pomijając okresy dłuższego wolnego, gdy akurat pogoda dosyć często lubi układać się na złość miłośnikom zim) są jakieś tam szanse na gwarantowaną zimę i nie jest to jakieś duże wynaturzenie, jak spadnie śniegu więcej niż trochę i mrozy również swoje potrzymają. Przed ok. 15.12. i po ok. 15.02. powiewy zimy (okołozerowe temp. lub niewielkie mrozy oraz równie niewielkie śniegi) jakieś tam o długości ok. połowy tygodnia np. mogą się niekiedy zdarzać.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum