Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Ostatniego dnia marca 2024 roku u mnie również było bardzo ciepło bo maksymalna przekroczyła 20 stopni (20,4*C) i była to najwyższa maksymalna temperatura u mnie od 1990 roku wcześniej nigdy nawet nie doszła w pobliże 20 stopni.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20702 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 16 Luty 2025, 19:45
No ale w marcu ciepłym temp. nie musi sięgać +20 C, wystarczy że miesiąc będzie pozbawiony rażących ochłodzeń. Taki marzec 2018 mógłby być bardzo dobrym przykładem, gdyby nie pierwsze dni miesiąca, okolice wiosny astronomicznej, czy nawet ostatni tydzień, które anomalię temp. przynosiły ujemną.
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum