Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 27 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 20702 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: 13 Styczeń 2025, 19:46
Jest ciekawy pod tym względem, że nietuzinkowy, jedyny w swoim rodzaju, ogólnie to klasyczna jaskółka obecnego stulecia. Mój osobisty stosunek do tego roku nie jest rzecz jasna najlepszy, ale zaleta niewątpliwie jest taka (względem np. 2024), że zaawansowana wiosna dała naprawdę sporo opadów. W kwestii zróżnicowań termicznych (tym samym wyrazistych, wręcz bardziej typowo kontynentalnych 4 pór roku) nie jestem fanem zdecydowanie...
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 312 razy Dołączył: 21 Maj 2019 Posty: 27298 Miejsce zamieszkania: Okolice Płocka
Wysłany: 16 Styczeń 2026, 21:58
Zrobię sobie podróż, skala 0-10
Styczeń 0/10 - Zero zalet, same wady
Luty 2/10 - Cywilizowana czwarta pentada, a trzecia dekada to nawet spoko
Marzec 4/10 - Super trzecia dekada, oraz cywilizowana czwarta pentada. Wcześniej jednak nie do przyjęcia
Kwiecień 5/10 - Taki przeciętny xd
Maj 2/10 - Lochowy, zimny i patologicznie mokry
Czerwiec 4/10 - Druga połowa, poza końcówką, nie do przyjęcia
Lipiec 8/10 - Fajny, ale w przewadze pozbawiony burz, na dodatek ten paskudny gnój w trzeciej dekadzie
Sierpień 8/10 - Okropny syf w podobnym czasie, co w lipcu. Jednak burz więcej
Wrzesień 1/10 - Jeden punkt za dupę wołową, a raczej klaunik około przesilenia
Październik 0/10 - No beznadziejny xd
Listopad 8/10 - Dwa punkty lecą za końcówkę
Grudzień 0/10 -
3/10 - Bardzo zły rok, ale miał swoje zalety w najlepszych miesiącach, te "nieco mniej lepsze", tj. marzec i kwiecień również miały sporo dobrego. Najgorszej w tamtym roku spisywały się miesiące jesienne i zimowe.
_________________ Aktualna pora roku: Pełnia wiosny 🌷
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 161 razy Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13243 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 16 Styczeń 2026, 22:05
FKP, gdybyś miał porównać wakacje (lipiec-sierpień), to 2010 zmieściłyby się u Ciebie na subiektywnym podium Trochę zaskoczyłeś mnie tak niską oceną marca; sądziłem że III dekada była Twoją ulubioną końcówką marca i mocniej wyciągnie za uszy ten miesiąc w Twoich odczuciach.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum