Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 64 razy Wiek: 62 Dołączył: 06 Sie 2019 Posty: 8528 Miejsce zamieszkania: Kaszuby
Wysłany: Wczoraj 9:36
FKP napisał/a:
Janekl, Porażka. U mnie do końca września osiągnięcie 20 stopni to nic specjalnego, ale niestety w październiku jest z tym spory problem ostatnio
U mnie ostatnio w 2022 roku ostatni raz miałem 20 stopni 29 sierpnia więc wrześnie też się zdarzają bez 20-tki ale już rzadko. A na wiosnę w marcu tylko raz miałem 20-tkę 31 marca 2024 roku od początku pomiarów. Również w kwietnie zdarzają się bez 20-tki nawet częściej jak wrześnie. Ostatnio w tym roku kwiecień miał najwyższą maksymalną tylko 16,7*C. A wcześniej w 2022 roku kiedy pierwsza 20-tka była dopiero 10 maja a jeszcze rok wcześniej 9 maja.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13458 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: Wczoraj 23:29
Niech żyją opady Właśnie puścił się u mnie piękny, mocny deszcz Tak kończy się bardzo ciepły dzień, w którym temperatura doszła do niemal 26 stopni - choć przy sporym zachmurzeniu i łagodnym wietrze było to prawie nieodczuwalne. Aktualna temperatura to 16 stopni. Jutro przez cały dzień będzie zapewne chłodniej. Wskakuję w jesień - oby także tę stereotypową, w której "leje codziennie"
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum