Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 153 razy Wiek: 35 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 13840 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: 28 Wrzesień 2026, 09:54
17,8°C przy niemal bezchmurnym niebie, a temperatura min. spadła do 6,6°C. Wiatr słaby z południowego wschodu.
Zaczyna się pogodowa nuda w pozytywnym tego słowa znaczeniu
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13473 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: Wczoraj 23:55
Temperatura leci w dół jeszcze szybciej niż wczoraj - aktualnie już tylko 8 stopni. W ciągu dnia maksymalnie 21,6, ale na krótko. Jesień jest ewidentna i zapewne za kilka godzin pokaże to jeszcze bardziej wyraźnie.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 21338 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: Dzisiaj 2:48
U mnie termometr dzienny zatrzymał się na okolicach 18.2-18.3 C (podobnie jak wczoraj, z kolei o jakiś 1 C wyżej niż w ostatnie 2 dni tygodnia), ale teraz powyżej +8 C widnieje, więc z grubsza standard
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 153 razy Wiek: 35 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 13840 Miejsce zamieszkania: Gliwice
Wysłany: Dzisiaj 9:23
Znowu jest bezchmurnie, a temperatura wynosi 14,3°C Nad ranem temp. min. spadła do 8°C wg mojej pseudoklatki. Czyli było dość chłodno, ale do pierwszych przymrozków nadal jest bardzo daleka droga.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 21338 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: Dzisiaj 23:23
Kurczę, maks. na termometrze wypadł kropka w kropkę podobny (jest bardziej podatny na moc grzewczą) - noc również wypadła porównywalna (dołek gdzieś między 7-8 C jak zwykle na ogół w końcówce września) Jedyne co dzieli to rzeczywiście już chyba 5 z rzędu lampa przez większą część dnia, bo wiatr na ogół również pozostaje mało odczuwalny (ale przez rosnącą zabudowę okolic tak będzie coraz częściej)
Tym samym wyniki usłonecznienia za wrzesień wypadną lepiej niż rok temu, przynajmniej na stacjach reprezentujących południowe województwa kraju
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum