Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 21211 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: Wczoraj 1:04
Sierpień 2020
1. Lubuskie
2. Zachodniopomorskie
3. Małopolskie
4. Podkarpackie
5. Wielkopolskie
6. Pomorskie
7. Lubelskie (4 miejsca w górę)
8. Dolnośląskie i Świętokrzyskie
10. Śląskie
11. Opolskie i Warmińsko-mazurskie
13. Łódzkie (5 miejsc w dół i tu akurat znowu w głowie wykluczylem wpływ S na to województwo )
14. Kujawsko-pomorskie i Podlaskie
16. Mazowieckie
Hobby: Wszystko! Pomógł: 179 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 39229 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: Wczoraj 1:09
Teraz dobrze, tradycyjnie
Mnie pamiętam że zaskoczyło w drugą stronę jak Ciebie, że W jednak wyraźnie bardziej od SE się wybił, mi się wręcz kojarzyło to bardziej z rozkładem NW/SE>>SW/C/NE, ale to chyba zbyt piromańskie myślenie
Ty za to jednak nie doceniłeś faktu, że to jednak C było najzimniejszą plamą, dużo bardziej niż E, no i nie uwzględniłeś tego, że chłodny sektor sięgał SW (co z kolei ja przeceniałem)
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 21211 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: Wczoraj 1:20
No ja doskonale zdawałem sobie sprawę z bordowej W ściany, ale generalnie bardziej ten układ widziałem coś a'la W + coś między S a SE >>> NE/C/ coś między S a SW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum