Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 214 razy Wiek: 28 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 8323 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 19 Grudzień 2022, 11:04
Październik+listopad 2017 też mi nawet leży i nawet przez chwilę się nad nim zastanawiałem, ale jednak listopad jakoś trochę bardziej mnie przekonuje ten pięć lat starszy xd Sporo wątpliwości miałem w duetach maj-czerwiec i czerwiec-lipiec, ale w pierwszym przypadku nie ma szans znaleźć w moim regionie maj, który miałby jakikolwiek podjazd, a czerwiec też nie był taki zły, tak na prawdę tylko 2016 był wyraźnie lepszy, ale za to tam był bubulkowy maj. No a przypadku czerwiec+lipiec to chyba jednak zmienię na 2021, wprawdzie ksionże trochę gorszy, ale tak uczciwie patrząc to bardzo niewiele, jednak lipiec 2021 wyraźniej dominuje nad 2018.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 28 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sty 2020 Posty: 21358 Miejsce zamieszkania: gmina Zielonki/Kraków
Wysłany: Wczoraj 10:55
Październik 2022 może sam w sobie nie wygląda najlepiej, ale miał szczęście przyjść po wrześniu, który szczędził dodatnich anomalii
Gdyby nie niewesołe wydarzenia w trakcie, dla mnie byłby to już ekstra duet No dla mnie nieporównywalnie lepszy niż np. wrzesień-październik 2009, 2012 czy 2015
Chociaż wiadomo teraz chyba uważam że wrzesień-październik 2017 wypada najbardziej kompromisowo (z nowszych roczników przynajmniej)
Wolę już całkowitą słotę we wrześniu niż epizody skrajnej zimnicy w trakcie października
Dlatego z dalszych lat wybrałbym połączenia z 1996 albo 2001 2008 w sumie też bardzo dobrze się przedstawia
_________________ Jestem za ograniczeniem do minimum wilgotnego gorąca i wilgotnych upałów.
Jak napiszę gdziekolwiek głupoty, to bardzo Was przepraszam.
Głowa jest od tego, by włosy miały na czym rosnąć.
Zmamienne jest tutaj to, że ANTYTOP jest naprawdę "łagodne", w sensie nie było takiego jednoznacznie beznadziejnego, ale z drugiej strony TOP też mało przekonujące. Z drugiej strony marzec-kwiecień miało zarówno TOP jak i ANTYTOP mocne, więc wychodzi na to, że marzec rezonuje dobrze z kwietniem, a kwiecień z majem już niekoniecznie.
_________________ Wrzesień 2024 na Dolnym Śląsku to złoto i potęga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum