Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Natomiast nad tym pazdkiem to nie podzielam zachwytu. Lodowate noce na początku, ocieplenie z lekka nudnawe i amplitudowe, a większe opady przyszły wtedy, gdy już do niczego się nie przydały, bo tuż po nich nastała Kraina Lodu...
_________________ 24.03.2006-24.03.2026. 20 lat pogodowej pasji w jej różnych odmianach. Pora na kolejne
Hobby: Meteorologia Pomógł: 208 razy Wiek: 27 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 8211 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 26 Maj 2020, 20:13
Cytat:
Natomiast nad tym pazdkiem to nie podzielam zachwytu
Noce faktycznie za zimne jak na początek paździa, ale o ile t.miny nie spadają poniżej 0 to jestem w stanie zaakceptować noszenie kurtki w łapie popołudniu Może te 8 też dałem z sentymentu dla tego okresu w życiu, ale jednak uważam że całkiem ładny miesiąc, miał niedociągnięcia których nie neguje, ale jak na paździo, który potrafi być na prawdę wstrętny to mi się podobał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum