Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 176 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 38276 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 21 Sierpień 2019, 20:14
PiotrNS napisał/a:
Kmroz, lubię tę dekadę za idealne zilustrowanie przysłowia "w marcu jak w garncu" Pogoda w tych dniach często się zmieniała, ale niewiele wiało i dominowała aura wiosenna z dużą ilością słońca. Nie ma danych usłonecznienia za marzec 2015, ale pamiętam że było bardzo wysokie, dość dobrze wryło mi się w pamięć. W ogóle marzec 2015 był dla mnie jednym z najlepszych, zapamiętałem go jako cieplejszy niż był naprawdę.
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 161 razy Wiek: 26 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13253 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 21 Sierpień 2019, 20:42
Kmroz, danymi usłonecznienia z Ogimetu się nie sugeruj, bo od 2014 roku pokazują różne dziwne rzeczy. Najlepiej sprawdzać na Meteomodelu, a tam jest przerwa od listopada 2014 do kwietnia 2015, w przypadku tych kilku miesięcy muszę polegać na swojej pamięci.
FKP, zgadzam się, lipiec 2013 DO 27 dnia wygląda bardzo przyzwoicie, 😅
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum