Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 179 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 39129 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 28 Wrzesień 2020, 18:45
FKP, nie mam problemu, że ktoś chodzi z parasolem, tylko, że ludzie narzekają, że muszą brać parasole xd Bo w naszym klimacie w 99% przypadków nie ma takiej potrzeby xd
_________________ Wrzesień 2024 na Dolnym Śląsku to złoto i potęga
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 28 Wrzesień 2020, 18:46
kmroz napisał/a:
Dla mnie ma, dla Ciebie ma, ale dla wielu ludzi, którzy narzekają, że musza chodzić z parasolem iks de.......
No trochę przesadziłem tym uogólnieniem Jednak mimo wszystko wolę mieć trochę urozmaicenia także w tym bardziej rozregulowującym organizm kierunku (zwłaszcza jeśli nie jest ono jakieś skrajne), dla mnie to nie jest aż taki problem.
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 28 Wrzesień 2020, 18:53
20 stopni jest w porządku, choć zazwyczaj ustawiamy w domu temperaturę na nieco niżej, tak 18,5-19,5. Gorzej jak niektórzy smażą się przy 23 stopniach, i weź się tu nie rozchoruj. To jest prawdziwe "zdradliwe ciepło"
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum