Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Wszystko! Pomógł: 176 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 38276 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 19 Październik 2020, 23:47
Na pewno lato bardzo chwaliłeś, to pamiętam A to, że jesień i wiosnę chwaliłeś to chyba oczywiste xddd Pamiętam, jak się ekscytowałeś, że kwiecień "anomalnie mokry" i zarazem tak pogodny i amplitudowy
_________________ 24.03.2006-24.03.2026. 20 lat pogodowej pasji w jej różnych odmianach. Pora na kolejne
Hobby: Wszystko! Pomógł: 176 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 38276 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 19 Październik 2020, 23:57
Jacob napisał/a:
Lato i kwiecień pamiętam. Jesień w sumie też, ale zimy i wiosny nie lubiłem (grudnia to nienawidziłem) i uważałem ten rok za taki se xD
No druga połowa marca bajeczka dla starego Jacoba przecież, druga połowa maja chyba też (wszak było sucho i amplitudowo cały czas xd). Zima faktycznie średnia, chociaż mam wrażenie, że akurat takie miesiące jak styczeń 2005 to Ty lubiłeś w tamtych czasach
_________________ 24.03.2006-24.03.2026. 20 lat pogodowej pasji w jej różnych odmianach. Pora na kolejne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum