Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 20447 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 3 Październik 2020, 23:22
W sumie to szkoda, że tamten luty i 1 połowa marca nie były tj. w 2018,w połowie stycznia 2018 ładnie nasypało, tj. 4 lata wcześniej, ale w końcówce tamtego miesiąca przyszła odwilż i tamten mroźny luty w całości minął praktycznie bez śniegu, a z styczeń 2014 do końca był mroźny, jakby tamte 1,5 miesiąca było tj. 4 lata później to śnieg by stopniał dopiero 10 marca i po tamtej dość eleganckiej odwilży (poza tym pomylonym 11 marca) przeszlibyśmy do tego wspaniałego epizodu
_________________ Pierwsza połowa wiosny 2026 to horror, ale 2026 rok to najlepszy moment po 2013 roku na właśnie taką
Mnie w tym okresie irytuje, że jedyne 2-3 ciepłe dni były akurat jedynymi dniami bez opadów
Dla mnie to właśnie dobrze, taka pogodna, niczym niezakłócona eksplozja pięknej pełni wiosny A padało dookoła, te dni podlinkowane przez Jacoba są jako całokształt super
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 20447 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 3 Październik 2020, 23:28
Ja już na nie aż tak pluł nie będę, bo jednak miały przyzwoite zachmurzenie chociaż. Jak sobie pomyślę o 17 marca 2012 to aż się nóż w kieszeni otwiera
_________________ Pierwsza połowa wiosny 2026 to horror, ale 2026 rok to najlepszy moment po 2013 roku na właśnie taką
Hobby: Wszystko! Pomógł: 175 razy Wiek: 28 Dołączył: 02 Sie 2018 Posty: 38218 Miejsce zamieszkania: Michałowice/Wwa-Włochy
Wysłany: 27 Październik 2020, 23:33
Najskuteczniejsze lekarstwo dla ludzi z ciężkimi zatruciami! Skutecznie leczy. Niestety może mieć skutki uboczne - wstrząs mózgu oraz atak serca. Zaleca więc korzystać się tylko ludziom o mocnych nerwach!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum