Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Hobby: Meteorologia Pomógł: 6 razy Wiek: 30 Dołączył: 03 Cze 2019 Posty: 21118 Miejsce zamieszkania: Włocławek
Wysłany: 25 Listopad 2020, 22:03
kmroz napisał/a:
Jacob napisał/a:
kmroz, W marcusiu są na to dużo większe szanse
O dziwo racja.
No nie o dziwo, bo wystarczy, że przyjdzie po bardzo śnieżnej i mroźnej zimie i wystarczy, że będzie lekko mrozno i wcale nie musi się dużo starać . A grudzień zazwyczaj zaczyna od 0
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 30 Listopad 2020, 21:46
FKP napisał/a:
26.12 - 9/16 - wietrznie i sporo lampy, popada nawet pseudodeszcz, dzień tysiąclecia, na południu posypią się 20-stki
Zgapiłeś to z mojej projekcji Ale może być, kiedy jak kiedy ale w tym dniu każdy zwrot akcji będzie szczególnie ciekawy, choć bardziej spodziewam się czegoś w drugą stronę
A 24 grudnia nie spadnie 33 mm, tylko dwa razy tyle i będzie to absolutny rekord zimowych opadów. Przy takiej sytuacji w pogodzie do podanej przez Ciebie sumy musisz bowiem jeszcze doliczyć moje łzy xD
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
24 grudnia (w/g prognoz profesjonalnych) będzie słonecznie. Śnieg (2,5 mm) dopiero w pierwszy dzień świąt. Swego czasu porównam te Wasze "projekcje" z profesjonalnymi prognozami i ze stanem rzeczywistym.
Ja tam im (Interii i innym portalom) nie płacę. Płacę VECTRZE, ale oni nie prognozują pogody, to po prostu operator netu i kablówki z których korzystam..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum