Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
U mnie na dzień dzisiejszy wygląda to tak:
I jest to prędkość wystarczająca aż nadto do zwykłego korzystania z netu, oczywiście jeśli nie jest się fanem gier online i nie ściąga się ogromniastych plików.
Hobby: Meteorologia Pomógł: 208 razy Wiek: 27 Dołączył: 10 Gru 2019 Posty: 8211 Miejsce zamieszkania: Katowice
Wysłany: 14 Marzec 2022, 20:53
Ja swojej nawet nie podaje xD Ale jest mnóstwo urządzeń podłączonych do sieci Wi-Fi to pewnie tłumaczy te wyniki xd Do codziennego użytkowania starczą te prędkości, które mam, ale przy ściaganiu wielkich plików to jest masakra
Hobby: Większość z wymienionych Pomogła: 39 razy Dołączyła: 17 Maj 2022 Posty: 887
Wysłany: 6 Lipiec 2022, 13:38
To pierwsze to po kablu, drugie przez wifi. Ale jak na moje używanie, to mi w zupełności starcza, nie ściągam wielości gier ani plików, do przeglądania neta czy oglądania filmów w sam raz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum