Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Burze U nas było ich "jak na lekarstwo" i to " jak na lekarstwo homeopatyczne" A noce Dla bezdomnych i biwakowiczów może i będą męczące. Ale dla tych co śpią "pod dachem", będą wytchnieniem od tego co było w ubiegłym tygodniu. Jeśli Ci zimno, kup sobie pierzynę, a przynajmniej śpiwór wypchany puchem edredonowym Bo ja wreszcie odpocznę od permanentnego pocenia się
Jak zapłacą po kilkaset złociszy, a może nawet parę "tysi" od komina, to im się odechce.
https://globenergia.pl/moj-sasiad-pali-smieci-co-robic/
Nie bój się miana "kapusia". Ja w ten sposób oduczyłem osoby bez "karty parkingowej" zajmowania mojego inwalidzkiego miejsca parkingowego na osiedlu. Zapłacili i spokój.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum