Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Tu w końcu jakiś ciekawszy ranking, w którym "Święta Trójca" znalazła się poza top5 (w sumie zdziwiło mnie trochę, że sierpień 2019 w ogóle się tu jeszcze załapał ). Przede wszystkim sierpień 2010 tu przygrzal, ale też 2002 miał wysoką anomalię na tle kraju. No i też uwagę zwracają trzy gorące sierpnie z wczesnego PRLu
Tutaj rekord mocny tj. maj 2018, ma sierpień 2002. Ten sierpień oraz 1997 wypadły tam bardzo gorąco na tle kraju z kolei sierpień 1992 wypadł dość chłodno
Hobby: Większość z wymienionych Pomógł: 165 razy Wiek: 27 Dołączył: 01 Maj 2019 Posty: 13450 Miejsce zamieszkania: Nowy Sącz/Kraków
Wysłany: 4 Sierpień 2021, 22:28
Nie spodziewałem się sierpnia 2009 w tym wątku
Jeśli zaś chodzi o moje województwo, to sierpień 1992 wiedzie prym podobnie jak u mnie, ale w NS trzecie miejsce zajmuje sierpień z zimnymi wieczorami, zaś czwarty jest 2019; 2018 plasuje się aż o dwa miejsca niżej w stosunku do ogółu Małopolski. No i 2017 to potęga, aż mi szkoda że została pobita aż trzy razy na trzy możliwe próby
_________________ Użytkownicy forum LukeDiRT są jak rodzina
Tutaj szokują najbardziej 2003 i 2009, o tym pierwszym to jednak wiemy, że im dalej na SW to tym bardziej palił żywcem... 2009 też duża różnica. 2017 widzę bardziej N-S polaryzacja niż NW-SE.
Obecność 1997 trochę zszokowała, zwłaszcza tak wysoko (jeszcze 10 miejsce bym zrozumiał), 2004 to akurat znam na pamięć, że im dalej na N tym bardziej letni.
_________________ Wrzesień 2024 na Dolnym Śląsku to złoto i potęga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum