Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy. Polityka CookiesDowiedz się więcejCyberbezpieczeństwoOK
Ja jako najchłodniejszy pamiętam sierpień 1980 roku, ten znany ze strajków. Zresztą prawie całe lato było wtedy brzydkie. Te późniejsze to przy nim "mały Pikuś".
P.S. Większości z Was chyba wtedy nawet nie było w "planach rodzicielskich". A może, jak w to wierzą buddyści, żyliście wtedy w innych wcieleniach z których nic a nic nie pamiętacie.
I dokładnie to miałem na myśli. Ale ja wtedy miałem niecałe 34 lata (skończyłem je w listopadzie), a moja córcia 10. Dziś ona jest już babcią, a ja pradziadkiem Ale córcia tamte wakacje do dzisiaj pamięta jako wyjątkowo nieudane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum